Избор на категория
Количка

Рециклиране на тонер касета CF237A

Рециклиране на тонер касета CF237A
Рециклиране на тонер касета CF237A
  • Производител: no brand
  • Код: rshl cf237adrm 11775
Цена:
178.80 лв.

за HP LJ Enterprise M607/M608/M609, MFP M631/M632/M633

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:1000
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise M607, Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise M608, Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise M609, Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise MFP M631, Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise MFP M632, Hewlett Packard (HP) LaserJet Enterprise MFP M633

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.