Избор на категория
Количка

Монохромни лазерни принтери

Код: 5162C006BA
УВЕЛИЧЕТЕ ЕФЕКТИВНОСТТА НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС.Монохромните еднофункционални лазерни принтери от серията i-SENSYS LBP230 на Canon са проектирани така, че да ви поддържат свързани по сигурен начин със скорост, надеждност и мобилна свързаност за ефективен и продуктивен печат. Стабилната и надеждна сигурно..
579.00 лв.
Код: 5952C013AA
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФУНКЦИИ, ЗА ДА УВЕЛИЧИТЕ МАКСИМАЛНО СВОЯ БИЗНЕС ПОТЕНЦИАЛ.Защитете документите - 360-градусова сигурност гарантира пълна сигурност на документи, устройство и мрежа. Функциите за сигурност включват TLS1.3, проверка на системата при стартиране и защитен PIN печат на избрани модели. Мобилен..
429.01 лв.
Код: 5952C006AA
ИЗПОЛЗВАЙТЕ ФУНКЦИИ, ЗА ДА УВЕЛИЧИТЕ МАКСИМАЛНО СВОЯ БИЗНЕС ПОТЕНЦИАЛ.Защитете документите - 360-градусова сигурност гарантира пълна сигурност на документи, устройство и мрежа. Функциите за сигурност включват TLS1.3, проверка на системата при стартиране и защитен PIN печат. Мобилен печат - Печатайте..
469.01 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)

ПРО-ТОНЕР предлага обслужване със собствен транспорт за град София и за някои населени места извън рамките на околовръстния път на София, но близкостоящи до него, на фиксирани цени. Адресите се посещават с фирмен автомобил до 8 работни часа след Ваше повикване, от наш сервизен шофьор или ако е необходимо от наш сервизен инженер.