Избор на категория
Количка

Презареждане на барабанна касета CE314

Презареждане на барабанна касета CE314
Презареждане на барабанна касета CE314
  • Производител: no brand
  • Код: rshd ce314 8295
Цена:
60.00 лв.

за HP CLJ CP1025 (вкл.замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:14000p
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) Color LaserJet Pro CP1025, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro 100 color MFP M175nw, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M176, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M177, Canon I-SENSYS LBP7018, Canon I-SENSYS LBP7010

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.