Избор на категория
Количка

Монохромни многофукнционални устройства

Код: B205V_NI
ВПЕЧАТЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ. МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ.Вашите идеи никога не спират, както и вашият принтер. Xerox B205 е идеалният избор за малки работни екипи или за професионалисти, които работят от вкъщи. Това устройство ви осигурява отлична производителност и надеждност, на която можете да разчитате, ден сл..
364.82 лв.
Код: B215V_DNI
ВПЕЧАТЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ. МИНИМАЛНИ РАЗХОДИ.Вашите идеи никога не спират, както и вашият принтер. Xerox B215 е идеалният избор за малки работни екипи или за професионалисти, които работят от вкъщи. Това устройство ви осигурява отлична производителност и надеждност, на която можете да разчитате, ден сл..
446.16 лв.
Код: B405V_DN
ПОВЕЧЕ СКОРОСТ И ГЪВКАВОСТ. РЕЗУЛТАТИ С ПРОФЕСИОНАЛНО КАЧЕСТВО.Xerox VersaLink B405 е лазерно многофункционално устройство, което ще помогне на екипа ви да повиши продуктивността си значително. То ви осигурява отлична производителност и надеждност, на която можете да разчитате, ден след ден. Това ус..
1 040.67 лв.
Код: 3335V_DNI
МОЩНА, ВГРАДЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И НАДЕЖДНОСТ.Xerox WorkCentre 3335 е висококачествено лазерно многофункционално устройство, което ви помага да повишите продуктивността на вашия бизнес. Благодарение на многото си функции – печатане, сканиране, копиране и получаване и изпращане на факс може да изпълн..
566.96 лв.
Код: 3345V_DNI
МОЩНА, ВГРАДЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И НАДЕЖДНОСТ.Xerox WorkCentre 3345 е висококачествено лазерно многофункционално устройство, което ви помага да повишите продуктивността на вашия бизнес. Благодарение на многото си функции – печатане, сканиране, копиране и получаване и изпращане на факс може да изпълн..
708.94 лв.
от 1 до 5 от общо 5 резултата (1 стр.)

ПРО-ТОНЕР предлага обслужване със собствен транспорт за град София и за някои населени места извън рамките на околовръстния път на София, но близкостоящи до него, на фиксирани цени. Адресите се посещават с фирмен автомобил до 8 работни часа след Ваше повикване, от наш сервизен шофьор или ако е необходимо от наш сервизен инженер.