Избор на категория
Количка

Монохромни многофукнционални устройства

Код: 5938C017AA
СЕРИЯ ОТ УСЪВЪРШЕНСТВАНИ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЧЕРНО-БЕЛИ ПРИНТЕРИ, СЪЗДАДЕНИ ДА ПОДОБРЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА В МАЛКИ И ДОМАШНИ ОФИСИ.Повишете производителността на домашния офис с многофункционални принтери - Висококачествени многофункционални монохромни принтери, оборудвани с иновативни функции и оптим..
679.00 лв.
Мастилен принтер Canon i-SENSYS MF3010 Printer/Scanner/Copier + 2x Canon CRG-725
Ново
Код: 5252B034AA
УЛТРАКОМПАКТЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙНОтпечатвайте, копирайте и сканирайте бързо за ваше удобство направо от бюрото си с този компактен черно-бял лазерен принтер. Идеален за дома и малки офиси, той е лесен за употреба и енергийно ефективен. Лъскавият и стилен, изцяло черен дизайн на Canon i-SENSYS MF3010 г..
589.01 лв.
Мастилен принтер Canon i-SENSYS MF453dw Printer/Scanner/Copier
Ново
Код: 5161C007BA
УЛЕСНЯВАНЕ НА РАБОТАТА С ЧЕРНО-БЯЛ ПЕЧАТ И СКАНИРАНЕ.Серията i-SENSYS MF450 на Canon предлага многофункционални устройства, проектирани да рационализират работните процеси и да се интегрират в облака, както и да предлагат разнообразни варианти за мобилен достъп. Свързване към облачни услуги - Печат ..
1 048.99 лв.
от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)

ПРО-ТОНЕР предлага обслужване със собствен транспорт за град София и за някои населени места извън рамките на околовръстния път на София, но близкостоящи до него, на фиксирани цени. Адресите се посещават с фирмен автомобил до 8 работни часа след Ваше повикване, от наш сервизен шофьор или ако е необходимо от наш сервизен инженер.