Избор на категория
Количка

Доставка и плащане

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставка

След като направите своята поръчка към Pro-Toner.bg , наш служител ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение и уточнение на доставката.

Доставката включва поръчаните стоки/услуги, документите прилежащи към тях, опаковка, транспорт и предаване. Доставката не включва каквито и да било инсталация, тестове, диагностичен преглед или други действия, които изискват специфична експертиза.

Начин на доставка

Доставката е възможно да се извърши чрез собствен транспорт на Pro-Toner.bg в рамките на София-град, както и чрез куриерските услуги на фирми ЕКОНТ и СПИДИ за София и страната.

Срокове за доставка

Сроковете за доставка започват да текат след потвърждение на поръчката от страна на Pro-Toner.bg.

• За София - поръчки, потвърдени от страна на Pro-Toner.bg до 13:00 ч., се доставят до адрес или офис на предпочетената от Клиента куриерска фирма в рамките на следващия работен ден.

• За страната - поръчки, потвърдени от страна на Pro-Toner.bg до 13:00 ч. от понеделник до четвъртък, се предават за доставка на предпочетената от Клиента куриерска фирма до 17:00 ч. на следващия работен ден.

Поръчки, потвърдени в петък или в ден предхождащ почивни/празнични дни до 13:00 ч., се предават на куриерската фирма до 17:00 ч. в първия работен ден след почивните/празнични дни.

Доставка при услугата "Презареждане" на тонер касета/и

• За София - взимането на празна тонер касета и доставянето и обратно презаредена от и до адрес на Клиента е безплатно. Срокът за презареждане е 24 часа и започва да тече, след като получите потвърждение по имейл от Pro-Toner.bg, че касетата е годна за презареждане.

• За страната - изпращането на тонер касета за презареждане към Pro-Toner.bg, е за сметка на Kлиента. Доставката на вече презаредената касета до адрес на Клиента с куриер е за сметка на Pro-Toner.bg. Срокът за предаване на презаредената тонер касета/касети на куриер е 24 часа и започва да тече, след като получите потвърждение по имейл от Pro-Toner.bg, че касетата е годна за презареждане.

Забележка: Услугата „Презареждане“ се извършва само след изпращането на потвърждение по имейл от Pro-Toner.bg към Клиента, че тонер касетата/касетите подлежи/подлежат на презареждане.

Цена за доставка

Разходите за доставка са за сметка на Pro-Toner.bg, ако стойността на Поръчката надхвърля 100лв. без ДДС и е в рамките на гр. София. При стойност на Поръчката по-ниска от 100лв. без ДДС разходите и таксите за доставка са за сметка на Клиента. Транспортните разходи и такси варират спрямо обем, тегло и стойност и се изчисляват автоматично на база таксите на куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

Плащане

B oнлaйн мaгaзин Pro-Toner.bg можете да платите чрез:

• Наложен платеж: Плащането се извършва директно на куриера при получаване на пратката.

• Бaнĸoв пpeвoд: Ако сте избрали тази опция на плащане, след потвърждение на поръчката от страна на Pro-Toner.bg, трябва да преведете стойността на поръчката и сумата за доставка, като отбележите в „основание за плащане“ номера на Вашата поръчка.

Банкова сметка:

Банка: Уникредит Булбанк АД

IBAN: BG38UNCR70001520891777

BIC/SWIFT: UNCRBGSF

Получател: ПРО-АЙ ТИ ЕООД

При потвърждаване на поръчката от наш служител, ще бъдете уведомени за крайната сума на превода.

Важно! Не бързайте да правите банкови преводи преди наш служител да Ви е потвърдил наличност и сума.

*Таксите за банков превод са за сметка на клиента и са в размер определен от обслужващата банка.

Πpи този начин на плащане, сpoĸът за доставка зaпoчвa дa тeчe, CЛEД ĸaтo плащането ce отрази в бaнĸoвaтa cмeтĸa нa ПРО-АЙ ТИ ЕООД.