Избор на категория
Количка

Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Относно поръчка

Нужна ли е регистрация, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате в системата, за да направите поръчка. В случай, че решите да го направите, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка в уеб сайта, по телефон +359 2 439 61 66, или по имейл – ИЗБЕРЕТЕ НАЧИНИ

Мога ли да направя променипо поръчката?

Поръчката Ви се приема автоматично в нашата система. Ако желаете да коригирате Вашата поръчка, моля, свържете се с наш представител на +3592 439 61 66 възможно най-скоро след заявяването й.

Как да използвам получен Промо код или ваучер?

За да използвате Вашия Промо код за отстъпка е необходимо да го въведете в предвиденото поле в страницата на поръчка.

Как да направя поръчка?

Просто добавете избраните продукти в количката и следвайте стъпките, за да завършите поръчката. Ако не сте добри в пазаруването онлайн, можете просто да създадете списък с избрани продукти и да ни го изпратите на имейл адрес - sales@pro-toner.bg

Мога ли да анулирам направена поръчка?

В случай, че промените желанието си и искате да анулирате направена поръчка, моля свържете се с нас възможно най-бързо на телефон +359 2 439 61 66 или изпратете свободен текст на имейл адрес: sales@pro-toner.bg

Каква информация е нужда, за да направя поръчка по телефон?

За да направите поръчка без регистрация са необходими: име и фамилия на получател, телефонен номер и точен адрес. Желателно е преди това да сте се сдобили с артикулния номер на продукта.

Как да съм сигурен, че поръчката ми е приета и се обработва?

Когато завършите своята поръчка, ще получите имейл, че поръчката Ви е приета и се обработва.

Какво е списък с „любими“?

Този списък Ви дава възможност да добавяте всички продукти, които Ви харесат и след това по- лесно да си изберете този, който най- много Ви допада, вместо да го търсите отново. След като си направите регистрация и влезете в своя профил в горния ДЕСЕН / ЛЯВ ъгъл ще видите няколко бутона, единият от които е "Любими"/“Желани продукти“. Когато го натиснете ще се появи списък с продукти, които сте добавяли като любими. Можете да добавяте продукти към този списък като отворите даден продукт и натиснете бутон „добави в любими“ / натиснете иконка „сърце“.

Относно Доставка

С коя куриерска фирма се осъществява доставка?

„ПРО - АЙ ТИ“ ЕООД използва услугите на „ЕКОНТ“

Изпълнявате ли доставки на продукти в чужбина?

Да, можем да доставим Вашият избор и в чужбина. Цената за доставка извън България се определя спрямо държавата, обема и теглото на продукта. За повече информация отност цени и срокове за доставка в чужбина, разгледайте секция „Доставка и плащане“. HYPERLINK към „ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ“

Относно фирмата

Имате ли физически магазин?

Да! Можете да ни посетите на адрес: гр. София, ул. Проф. Георги Брадистилов № 4, ет.1, офис 1.2

Какво е работното ви време?

Работим всеки делничен ден от 09:00 до 18:00ч.

Относно връщания, замяна и рекламация

Мога ли да върна или заменя закупен продукт?

Всяка закупена стока от онлайн магазин www.pro-toner.bg подлежи на връщане или замяна до 14 дневен срок от получаване. За да можем да Ви възстановим сумата от покупката е нужно всеки продукт да бъде: със запазен търговски вид.

Какво да направя ако получа дефектен или грешен продукт?

Внимателно подготвяме всяка една от пратките към Вас! Но ако забележите, че има някакъв проблем, моля свържете се с нас на телефон +359 2 439 61 66 или на имейл sales@pro-toner.bg , за да организираме замяна на продукта Ви с друг.

Относно плащания

Какви са начините на плащане?

Плащането се извършва с пощенски паричен превид при получаване на пратката от куриер, с банков превод към посочената в онлайн магазина банкова сметка или в брой на място в офиса ни.