Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета W1106А (със замяна барабан, без замяна на чип)

Презареждане на тонер касета W1106А (със замяна барабан, без замяна на чип)
Презареждане на тонер касета W1106А (със замяна барабан, без замяна на чип)
  • Производител: no brand
  • Код: rshl w1106adrm 13124
Цена:
68.40 лв.

за HP LJ MFP 135/137, Laser 107 series

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:1000
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet MFP 135, Hewlett Packard (HP) LaserJet MFP 137, Hewlett Packard (HP) Laser 107 series

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.