Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета TK18

Презареждане на тонер касета TK18
Презареждане на тонер касета TK18
  • Производител: no brand
  • Код: rskl tk18 5776
Цена:
31.20 лв.

за Kyocera FS 1020

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:7200p
Цвят:черен
Съвместимост:Kyocera Mita FS 1020, Kyocera Mita KM 1118 MFP, Kyocera Mita FS 1018, Kyocera Mita FS 1118, Kyocera Mita KM 1815, Kyocera Mita KM 1820, Kyocera Mita FS 1020

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.