Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета TK17

Презареждане на тонер касета TK17
Презареждане на тонер касета TK17
  • Производител: no brand
  • Код: rskl tk17 5774
Цена:
30.00 лв.

за Kyocera FS 1000/1010

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:6000p
Цвят:черен
Съвместимост:Kyocera Mita FS 1000, Kyocera Mita FS 1000 Plus, Kyocera Mita FS 1010, Kyocera Mita FS 1050, Kyocera Mita FS 1000, Kyocera Mita FS 1000 Plus, Kyocera Mita FS 1010, Kyocera Mita FS 1050

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.