Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета TK170

Презареждане на тонер касета TK170
Презареждане на тонер касета TK170
  • Производител: no brand
  • Код: rskl tk170 5775
Цена:
38.40 лв.

за Kyocera FS 1320 (без смяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:7200p
Цвят:черен
Съвместимост:Kyocera Mita FS 1320, Kyocera Mita FS 1370, Kyocera Mita ECOSYS P2135D, Kyocera Mita ECOSYS P2135DN, Kyocera Mita ECOSYS P2135

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.