Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета Q7560A

Презареждане на тонер касета Q7560A
Презареждане на тонер касета Q7560A
  • Производител: no brand
  • Код: rshl q7560adrm 5751
Цена:
94.80 лв.

за HP CLJ 2700/3000 (вкл.замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:6500p
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 3000, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 2700, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 2700n, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 3000, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 2700, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 2700n

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.