Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета Q7553X

Презареждане на тонер касета Q7553X
Презареждане на тонер касета Q7553X
  • Производител: no brand
  • Код: rshl q7553xdrm 5749
Цена:
46.80 лв.

за HP LJ 2015 (вкл. замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:7000p
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet P2015, Hewlett Packard (HP) LaserJet P2014, Hewlett Packard (HP) M2727nf, Hewlett Packard (HP) M2727nfs, Hewlett Packard (HP) LaserJet 2014, Hewlett Packard (HP) LaserJet P2015, Hewlett Packard (HP) LaserJet P2014

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.