Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета CF283X

Презареждане на тонер касета CF283X
Презареждане на тонер касета CF283X
  • Производител: no brand
  • Код: rshl cf283xdrm 9490
Цена:
38.40 лв.

за HP LJ Pro MFP M125/ M127

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:2200p
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M225dn, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M225dw, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M201n, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M201dw, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M202n

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.