Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета CF259A (без замяна барабан, без чип)

Презареждане на тонер касета CF259A (без замяна барабан, без чип)
Презареждане на тонер касета CF259A (без замяна барабан, без чип)
  • Производител: no brand
  • Код: rshl cf259a 12976
Цена:
55.20 лв.

за HP LJ M304/404, MFP M428

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:3000
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro MFP M428, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M404, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro M304

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.