Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета CE278А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)

Презареждане на тонер касета CE278А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)
Презареждане на тонер касета CE278А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)
  • Производител: no brand
  • Код: rshl ce278a 5644
Цена:
32.40 лв.

за HP LJ Pro P1566/1606dn

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:2100p
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P1566, Hewlett Packard (HP) LaserJet Pro P1606dn, Hewlett Packard (HP) LaserJet M1536dnf MFP

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.