Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета CB436А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)

Презареждане на тонер касета CB436А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)
Презареждане на тонер касета CB436А (вкл.замяна на чип, без замяна барабан)
  • Производител: no brand
  • Код: rshl cb436a 5610
Цена:
32.40 лв.

за HP LJ M1120/1522, P1500/1505 (включва замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:2000p
Цвят:черен
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) LaserJet M1120, Hewlett Packard (HP) LaserJet M1522, Hewlett Packard (HP) LaserJet P1500, Hewlett Packard (HP) LaserJet P1505

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.