Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета C9732A

Презареждане на тонер касета C9732A
Презареждане на тонер касета C9732A
  • Производител: no brand
  • Код: rshl c9732adrm 5605
Цена:
138.00 лв.

за HP CLJ 5500 (вкл.замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:12000p
Цвят:жълт
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 5500, Hewlett Packard (HP) Color LaserJet 5550, Hewlett Packard (HP) LaserJet 5500, Hewlett Packard (HP) LaserJet 5550, Hewlett Packard (HP) LaserJet 5500, Hewlett Packard (HP) LaserJet 5550

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.