Избор на категория
Количка

T1282 Съвместима мастилена касета (циан)

T1282 Съвместима мастилена касета (циан)
T1282 Съвместима мастилена касета (циан)
  • Производител: JET TEC
  • Код: jt e128c 4092
Цена:
12.24 лв.

за Epson Stylus S22/SX125/SX420W/SX425W

Jet Tec са съвместими репроизведени мастилени касети. Процесът на репроизводство е подобен на производството на нови оригинални касети, с тази разлика, че се използва още веднъж пластмасата на оригиналната касета, без да се нарушават патентите на производителите на принтери. Качеството на печат е близко до това на оригиналните продукти.
Технологиятa, използвана от Jet Tec, позволява някои от касетите да се зареждат с повече мастило и да отпечатват до 100% повече страници, спрямо оригиналния консуматив.


*Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставяните продукти могат да се различават от публикуваните изображения.


Характеристики

Съдържание:3,5 ml
Цвят:циан
Съвместимост:Epson Stylus S22, Epson Stylus SX125, Epson Stylus SX425W, Epson Stylus SX420W, Epson Stylus SX130, Epson Stylus SX235, Epson Stylus SX445W, Epson Stylus SX430W, Epson Stylus SX435W

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.