Избор на категория
Количка

Рециклиране на барабанна касета Cartridge 051 drum (със замяна барабан)

Рециклиране на барабанна касета Cartridge 051 drum (със замяна барабан)
Рециклиране на барабанна касета Cartridge 051 drum (със замяна барабан)
  • Производител: no brand
  • Код: rscd cart051drm 13032
Цена:
94.80 лв.

за Canon LPB 162, MF 269/267/264

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:23000
Съвместимост:Canon i-SENSYS LBP162dw, Canon i-SENSYS MF269dw, Canon i-SENSYS MF267dw, Canon i-SENSYS MF264dw

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.