Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета Xerox Phaser 3330 (вкл.замяна на чип)

Презареждане на тонер касета Xerox Phaser 3330 (вкл.замяна на чип)
Презареждане на тонер касета Xerox Phaser 3330 (вкл.замяна на чип)
  • Производител: no brand
  • Код: rsxl ph3330-15k 10620
Цена:
94.80 лв.

Xerox Phaser 3330 (вкл.замяна на чип)

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:15000p
Цвят:черен
Съвместимост:Xerox WorkCentre WC 3345, Xerox Phaser 3330, Xerox WorkCentre WC 3335

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.