Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета Cartridge 045H (жълт)

Презареждане на тонер касета Cartridge 045H (жълт)
Презареждане на тонер касета Cartridge 045H (жълт)
  • Производител: no brand
  • Код: rscl cart045h-ydrm 11783
Цена:
78.00 лв.

за Canon i-SENSYS LBP 611/613, MF 631/633

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:2200
Цвят:жълт
Съвместимост:Canon i-SENSYS MF631Cn, Canon i-SENSYS LBP611, Canon i-SENSYS LBP613, Canon i-SENSYS MF633Cdw, Canon i-SENSYS MF635Cx, Canon i-SENSYS MF630 Series, Canon i-SENSYS LBP610 series

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.