Избор на категория
Количка

Презареждане на тонер касета 113R00296

Презареждане на тонер касета 113R00296
Презареждане на тонер касета 113R00296
  • Производител: no brand
  • Код: rsxl p8edrm 6033
Цена:
66.00 лв.

за Xerox DocuPrint P8E, WC385

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:5000p
Цвят:черен
Съвместимост:Xerox Document Work Centre WC 385, Xerox DocuPrint P8 e, Xerox DocuPrint P8 ex, Xerox Document Work Centre WC 385, Xerox DocuPrint P8 e, Xerox DocuPrint P8 ex

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.