Избор на категория
Количка

Презареждане на барабанна касета KX-FA84

Презареждане на барабанна касета KX-FA84
Презареждане на барабанна касета KX-FA84
  • Производител: no brand
  • Код: rspd fa84drm 7754
Цена:
74.40 лв.

за Panasonic KX-FL 511/ 512/ 513

Презареждането на тонер касетата включва почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер. Всяка презаредена касета се тества за качество на печат и се опакова за безопасно транспортитане. Качеството на печат на презаредените тонер касети е близко, или същото като това на оригиналния консуматив и има гаранция 12 месеца за юридически и 24 месеца за физически лица.

Важно: Приемаме за презареждане само оригинални тонер касети, тъй като евтината пластмаса на съвместимите китайски касети не позволява повторната им употреба.


Характеристики

Брой страници:10000p
Съвместимост:Panasonic KX-FL 511, Panasonic KX-FL 512, Panasonic KX-FL 513, Panasonic KX-FL 540, Panasonic KX-FL 541, Panasonic KX-FL 543, Panasonic KX-FL 611, Panasonic KX-FL 613, Panasonic KX-FLM 653

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.