Избор на категория
Количка

PGI-520 Съвместима мастилена касета (черна)с чип

PGI-520 Съвместима мастилена касета (черна)с чип
PGI-520 Съвместима мастилена касета (черна)с чип
  • Производител: JET TEC
  • Код: jt cp52b 4090
Цена:
6.24 лв.

за Canon PIXMA iP4600/MP630

Jet Tec са съвместими репроизведени мастилени касети. Процесът на репроизводство е подобен на производството на нови оригинални касети, с тази разлика, че се използва още веднъж пластмасата на оригиналната касета, без да се нарушават патентите на производителите на принтери. Качеството на печат е близко до това на оригиналните продукти.
Технологиятa, използвана от Jet Tec, позволява някои от касетите да се зареждат с повече мастило и да отпечатват до 100% повече страници, спрямо оригиналния консуматив.


*Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставяните продукти могат да се различават от публикуваните изображения.


Характеристики

Цвят:черен
Съвместимост:Canon Pixma IP3600, Canon Pixma IP4600, Canon Pixma MP630, Canon Pixma MP540, Canon Pixma MX860, Canon Pixma MP980, Canon Pixma MP620, Canon Pixma MP550, Canon Pixma MP560, Canon Pixma MP640, Canon Pixma IP4700

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.