Избор на категория
Количка

LC985C Съвместима мастилена касета (циан)

LC985C Съвместима мастилена касета (циан)
LC985C Съвместима мастилена касета (циан)
  • Производител: SCI
  • Код: sci lc985c 7821
Цена:
4.80 лв.

за Brother DCP-J125, DCP-J315W

Съвместимите мастилени касети SCI отговарят на характеристиките на оригиналния продукт като качество на печат и брой отпечатани страници, но са на много изгодни цени. Произведени са с най-съвременно оборудване при стандарти за управление на качеството ISO 9001 и ISO 14001.


*Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставяните продукти могат да се различават от публикуваните изображения.


Характеристики

Съдържание:13 ml
Цвят:циан
Съвместимост:Brother DCP J125, Brother DCP J315W, Brother DCP J515W, Brother DCP J715W, Brother DCP J140W, Brother MFC J220

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.