Избор на категория
Количка

CD973AE Съвместима мастилена касета (магента)

CD973AE Съвместима мастилена касета (магента)
CD973AE Съвместима мастилена касета (магента)
  • Производител: JET TEC
  • Код: jt h920mxl 7148
Цена:
21.00 лв.

За HP Officejet 6000/7000

Jet Tec са съвместими репроизведени мастилени касети. Процесът на репроизводство е подобен на производството на нови оригинални касети, с тази разлика, че се използва още веднъж пластмасата на оригиналната касета, без да се нарушават патентите на производителите на принтери. Качеството на печат е близко до това на оригиналните продукти.
Технологиятa, използвана от Jet Tec, позволява някои от касетите да се зареждат с повече мастило и да отпечатват до 100% повече страници, спрямо оригиналния консуматив.


*Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставяните продукти могат да се различават от публикуваните изображения.


Характеристики

Съдържание:12.5 ml, 10% Extra
Цвят:магента
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) OfficeJet 6000, Hewlett Packard (HP) OfficeJet 6500, Hewlett Packard (HP) OfficeJet 7000, Hewlett Packard (HP) OfficeJet Pro 7000 Wide, Hewlett Packard (HP) Officejet 7500A Wide

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.