Избор на категория
Количка

Toshiba

Код: KX-20212
Формат: А3Плътност: 80 гр/м2CIE Белота: 169 + 3.0Непрозрачност: 92.5%Яркост: 113.5 + 1.5Опаковка:пакет: 500 листакашон: 5 пакета..
16.80 лв.
Код: KX-20211
Формат: А4Плътност: 80 гр/м2CIE Белота: 169 + 3.0Непрозрачност: 92.5%Яркост: 113.5 + 1.5Опаковка:пакет: 500 листакашон: 5 пакета..
8.04 лв.
от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)