Избор на категория
Количка

CN627AE - 971xl-ma Съвместима мастилена касета (магента)

CN627AE - 971xl-ma Съвместима мастилена касета (магента)
CN627AE - 971xl-ma Съвместима мастилена касета (магента)
  • Производител: SCI
  • Код: sci h971xl-m 11623
Цена:
72.00 лв.

за HP Officejet Pro X451dw, X551dw

Съвместимите мастилени касети SCI отговарят на характеристиките на оригиналния продукт като качество на печат и брой отпечатани страници, но са на много изгодни цени. Произведени са с най-съвременно оборудване при стандарти за управление на качеството ISO 9001 и ISO 14001.


*Изображенията на продуктите имат илюстративен и насочващ характер. Доставяните продукти могат да се различават от публикуваните изображения.


Характеристики

Цвят:магента
Съвместимост:Hewlett Packard (HP) Officejet Pro X451dw, Hewlett Packard (HP) Officejet Pro X551dw, Hewlett Packard (HP) Officejet Pro X476dw MFP, Hewlett Packard (HP) Officejet Pro X576dw MFP

Лош Добър

Про - тонер разполага с изграден сервизен център за гаранционно и извън гаранционно отстраняване на технически неизправности, диагностика и профилактика на всякакъв вид печатаща техника: HP, Canon, Brother, Samsung, Xerox, Epson, Lexmark и други.Може да разчитате на нас за бързо и адекватно отремонтиране на вашите принтери, многофункционални устройства и цифрови копирни машини.

Също така, извършваме презареждане, рециклиране и доставка на тонер касети за широка гама лазерни принтери. Консултация при избор за покупка на печатащо устройство.